Πανσέτα με χαλούμι

24 Φεβρουαρίου 201022:00

15-04-08_263631_311_copyΠανσέτα με χαλούμι

Υλικά

  • 2 κιλά (περίπου) πανσέτα ολόκληρη ξεκοκαλισμένη
  • 250 γρ. χαλούμι
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μπούκοβο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένετε και σκουπίζετε την πανσέτα.
Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με το μπούκοβο και από τις δύο μεριές.
Στρώνετε τις πιπεριές, το σκόρδο και το χαλούμι κομμένο σε κομμάτια.Με προσοχή αρχίζετε να τυλίγετε το κρέας για να σχηματίσετε ένα ρολό.Το δένετε σφιχτά με σπάγκο. Το τοποθετείτε στη γάστρα και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.Ψήνετε στους 200 βαθμούς, ψήσιμο πάνω-κάτω, στο μέσο του φούρνου για 3.5 ώρες περίπου

http://www.mpatzakidis.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr