Astynomia20logo

Κυκλοφοριακά μέτρα για το Καρναβάλι

12 Φεβρουαρίου 201012:28

Astynomia20logoΣειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το τριήμερο του Καρναβαλιού ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκδηλώσεις των ΘΛΕ και να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος όγκος οχημάτων που συρρέι στην Ξάνθη.

Αναλυτικά, απαγορεύεται τις εξής μέρες και ώρες κυκλοφορία καθώς και η στάση & στάθμευση όλων των οχημάτων στις εξήες περιοχές:

Το  Σάββατο από τις11.00΄ έως  τις 16.00΄ και  κατά μήκος των οδών που οδηγούν στην κεντρική πλατεία, λόγω συναυλίας.Επίσης το Σάββατο, από τις 18.00΄ έως  24.00΄, και κατά μήκος της οδού 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος Π. Πατρών Γερμανού) έως την πλατεία Δημοκρατίας  (κεντρική), λόγω βραδινής καρναβαλικής παρέλασης πληρωμάτων.

Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 3.00 τα ξημερώματα κλείνει και το τμήμα από την Πλατεία Αντίκα μέχρι την Πυροσβεστική για να διευκολυνθεί η μεγάλη κίνηση πεζών που διασκεδάζουν. Λόγω της ενοποίησης δεν είναι δυνατή πλέον η μονοδρόμηση από την κεντρική πλατεία  αλλά μετά τη διασταύρωση με Βενιζέλου.

Την Κυριακή από τις 08.00΄ έως  20.00΄, από τη δυτική είσοδο πόλεως Ξάνθης (φόρος) και σε όλο το μήκος των οδών  28ης Οκτωβρίου – πλατεία Δημοκρατίας (κεντρική) – Π. Τσαλδάρη – Μ. Καραολή – Μπρωκούμη – Κ. Μπένη (πρώην Ηρώων) – Μ. Βόγδου, λόγω της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης αρμάτων και πλήθους κόσμου.

Τέλος την Κυριακή από ώρα 08.00΄ έως  03.00΄ κλείνει το τμήμα από την Πλατεία Αντίκα και μέχρι το τέρμα της οδού Βασ. Σοφίας στο Γυμναστήριο λόγω καρναβαλικής παρέλασης και μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr