DIMARXEIO

Ένοπλη ληστεία στο Ταμείο του Δήμου Ξάνθης.

9 Φεβρουαρίου 201012:02

DIMARXEIOΈνοπλη ληστεία στο Ταμείο του Δήμου Ξάνθης σημειώθηκε στη 1.15 μετά το μεσημέρι.

Δύο άτομα που φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένα μπήκαν στο Ταμείο του Δήμου που βρίσκεται στο ισόγειο και με την απειλή του όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους του Ταμείου. Κατευθύνθηκαν στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν περιείχε κάποιο σοβαρό χρηματικό ποσό και, εν συνεχεία, άνοιξαν το συρτάρι του Ταμία που βρίσκεται στο γκισέ, απ’ όπου και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε μέσα πριν τραπούν σε φυγή. Αν και δεν έγιναν αντιληπτοί κατά την έξοδό τους κάποιοι  κάνουν λόγο για μηχανή με την οποία και διέφυγαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης στο XanthiPress.gr η λεία των ληστών είναι οι εισπράξεις της ημέρας. “Πρόκειται για λίγα, σχετικά, χρήματα καθώς το Ταμείο του Δήμου κρατά μόνο τις εισπράξεις της ημέρας, τις οποίες καταθέτει καθημερινά στην Τράπεζα” σημείωσε ο Δήμαρχος ενώ όπως είναι γνωστό το Ταμείο πληρώνει με επιταγές. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό ανέρχεται σε περίπου 15.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, το ευχάριστο είναι ότι υπήρξε μόνο αναστάτωση και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων. Αμέσως μετά το συμβάν η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και η Ασφάλεια Ξάνθης βρέθηκαν στο Δημαρχείο προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες της ληστείας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr