Astynomia20logo

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας

26 Ιανουαρίου 201018:03

Astynomia20logoΎστερα από απόφαση της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Ν. Ξάνθης για αποκλεισμό της παλαιάς Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη γέφυρα του ποταμού Νέστου η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενημέρωσε σχετικά με τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις τα εξής: 

 

«Τα μεγάλα οχήματα (φορτηγά, νταλίκες κλπ) θα σταθμεύονται σε ειδικούς χώρους στάθμευσης, πλησίον μεγάλων πρατηρίων καυσίμων και σε περίπτωση υπερπλήρωσης αυτών επί της Εγνατίας Οδού από το κόμβο Βανιάνου επί της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ)

Τα λοιπά οχήματα θα ενημερώνονται για πιθανό εναλλακτικό δρομολόγιο κίνησης μέσω της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης – Λεκάνης- Ζαρκαδιάς, ειδάλλως θα σταθμεύονται επί του παλαιού εθνικού δικτύου Ξάνθης – Καβάλας, προ κόμβου Θαλασσιάς  (σε αρκετή απόσταση από το σημείο αποκλεισμού των αγροτών) προς αναμονή άρσης αποκλεισμού της οδού.

Παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν υπομονή έως την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα προαναφερόμενα δίκτυα.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr