avato

Ληστεία στην Αγροτική του Αβάτου. Λεία 19.000 ευρώ

14 Ιουλίου 201017:39

avatoΛηστεία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Άβατο Ξάνθης.

19.000 ευρώ ήταν η λεία των δύο δραστών οι οποίοι στις 10 το πρωί κατέβηκαν από τη μοτοσυκλέτα τους έχοντας τα πρόσωπα καλυμμένα με κράνη, μπήκαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής στο Άβατο και υπό την απειλή όπλου (κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με την Αστυνομία) πήραν από το Ταμείο το ποσό που υπήρχε.

Αμέσως μετά οι δύο ληστές εξαφανίστηκαν με τη μηχανή τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην περιοχή διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την ανακάλυψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ευλάλου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Eίναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ληστεία στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, το μικρότερο που υπάρχει στο Νομό Ξάνθης. Πριν από 1,5 χρόνο είχε γίνει ληστεία σε άλλο υποκατάστημα της ΑTE Bank στα Άβδηρα, ενώ φαίνεται ότι αρκετά συχνά οι ληστές προτιμούν τα μικρά υποκαταστήματα της ΑΤΕ που βρίσκονται σε χωριά.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr