Δεν μπόρεσαν πριν, γιατί να μπορέσουν τώρα. Του Διονύση Σπαθάρη

5 Μαΐου 201412:57

Και στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας, αλλά και σε όλες τις ομιλίες του επικεφαλής μας, γίνεται αναφορά για τις 150 ημέρες που πρέπει να δουλέψουμε ώστε να δοθούν λύσεις σε όλα τα απλά, μικρά καθημερινά προβλήματα, ώστε, την επόμενη ημέρα να σχεδιαστεί ο Δήμος με ένα βάθος 20ετίας. Και αυτό είναι που όλους μας δίνει ελπίδα, ότι αυτή η πόλη μπορεί να αλλάξει ,με σχέδιο σε βάθος χρόνου.
Σε αυτές τις 150 ημέρες, θα πρέπει να υπάρξουν και προτεραιότητες οι οποίες θα δίνουν λύσεις άμεσες προς τους δημότες αυτής πόλης, και δημότες είναι και όσοι ζουν μακριά από αυτή για κάποιο λόγο.

Κάνοντας μια περιήγηση στο website του Δήμου, θα διαπιστώσει κάποιος ότι όσοι διοικούν σήμερα το Δήμο, δεν εκτιμούν σε καμιά περίπτωση τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία για όφελος των πολιτών.
Και είναι άξιο απορίας, πως είναι δυνατόν, Υποψήφιοι Δήμαρχοι να μιλάνε για λύσεις, όταν οι ίδιοι έχουν διοικήσει επί χρόνια και δεν δημιούργησαν ένα website που να βοηθά όχι μόνο τον δημότη με έγγραφα, αλλά και να βοηθά και τους επιχειρηματίες για τουριστικούς σκοπούς. Γιατί τόσα χρόνια που υπήρχαν προγράμματα με αρκετά χρήματα για υλοποιήσεις τέτοιων έργων δεν έγιναν, και θα γίνουν τώρα που τα χρήματα αυτά είναι λιγοστά. Πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν πως θα γίνει αυτό.

Ακόμη και σήμερα, στο site του Δήμου, η Ξάνθη βγαίνει από άλλες εποχές, και παρότι το έργο της πλατείας διαφημίζεται έντονα, φαίνεται πως ο Δήμος νοσταλγεί την παλιά πλατεία (δείτε εδώ). Και αν δεν είναι έτσι – δεν νοσταλγούν την παλιά πλατεία- τότε οι διοικούντες είναι ανίκανοι να κάνουν το πιο απλό, να ενημερώσουν ένα website
(ιδού και η εικόνα γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αλλάζουν ξαφνικά οι εικόνες)

356366

Μας μιλάνε για τουρισμό, για σχέδια, για ανάπτυξη, όταν οι ίδιοι διαφημίζουν ως αξιοθέατα από όλο τον Δήμο, την Πλατεία, τον Κόσυνθο και το Δημαρχείο. Για την Σταυρούπολη, την Παλιά Πόλη και πολλά άλλα κουβέντα (δείτε εδώ)
(ιδού και η σχετική εικόνα με τελευταίο σε αναφορά τον Κόσυνθο)

6666666666666

Αλήθεια, πώς να νιώθουν οι επιχειρηματίες στα Νεστοχώρια που στο μενού Ξενοδοχεία δεν αναφέρονται τα δικά τους ξενοδοχεία;(δείτε εδώ) Και πώς να νιώθουν όταν τους υπόσχονται τουριστική ανάπτυξη όταν δεν μερίμνησαν για το πιο απλό
(ιδού η εικόνα με το τελευταίο Ξενοδοχείο, γιατί μπορεί να προστεθούν ξαφνικά και αυτά από τα Νεστοχώρια)

555555555

Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, εμείς στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, θα τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, και θα χτίσουμε έναν Δήμο σε βάθος χρόνου που θα είναι εργαλείο για τον Δημότη.
Συγνώμη από όλους που για λίγο καιρό θα ασχοληθούμε για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα που άλλοι δεν έλυσαν όλα αυτά τα χρόνια. Είχαν μια , και δύο , πολλές ευκαιρίες, τίθεται πλέον θέμα ικανότητας

Ο Διονύσης Σπαθάρης είναι Υπ.Σύμβουλος με το συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ και τον Χρίστο Πούλιο.

Γεννήθηκε (1987) στην Ξάνθη και είναι Πτυχιούχος Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Μιλάει άριστα Αγγλικά και Ρώσικα ενώ έχει και άριστες γνώσεις προγραμμάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας , κάτοχος διπλώματος ιστιοφόρου και συμμετέχει σε αγώνες ιστοπλοϊας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr