Η Ζωή Χατζηευαγγέλου και οι Underhill West παρουσιάζουν την παράσταση RELATE την Κυριακή 5 Μαρτίου

28 Φεβρουαρίου 201700:04

Φιλανθρωπική δράση για τη στήριξη του συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Η Ζωή Χατζηευαγγέλου και οι Underhill West παρουσιάζουν την παράσταση RELATE την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ζωής Χατζηευαγγέλου, η οποία χορογράφησε την παράσταση και ζήτησε από τους Underhill West να εκτελέσουν τη μουσική, με δικές τους συνθέσεις, αλλά και πολύ γνωστές διασκευές, με στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και το κόστος τους ανέρχεται μόλις στα 5€. To RELATE είναι μια παράσταση χορού με live μουσική. Θέμα της οι ανθρώπινες σχέσεις σε όλες τους τις πτυχές όπως εκφράζονται μέσα από το χορό. Η παράσταση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στόχος των διοργανωτών δεν είναι να αποκομίσουν χρήματα. Αγαπάνε την τέχνη τους και ήταν ένα όνειρο ζωής να κάνουν κάτι τέτοιο στην πόλη που μεγάλωσαν και αγάπησαν. Για το λόγο αυτό όλα τα κέρδη της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, για την κάλυψη των αναγκών του Ψυχολογικού Κέντρου και των μαθητών του.
Τιμή εισιτηρίου €5. Η προπώληση στα εξής σημεία: Βιβλιοπωλείο Πυργελή (Ανδρέου Δημητρίου 57), Art Lab (Κοραή 60), Παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης (Γραφείο Συλλόγου Οι φίλοι του Ψυχολογικού – Χρύσα Ξάνθης), Κουτσούμπα Paper ΑΦΟΙ Παρχαρίδη ΟΕ (12 Αποστόλων 2), Eponymo by Daki Bitsi (Σμύρνης 2-4).

Πριν την έναρξη της παράστασης οι μαθητές του Παραρτήματος θα ανοίξουν την εκδήλωση τραγουδώντας μας με τη Συνοδεία της χορωδίας του εργαστηρίου Mousades, του Αντώνη Μουσαδέ (κιθάρα) και της Ξένιας Πεχλιβανίδου (πιάνο). Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
Ελάτε να γίνουμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά για τη στήριξη του Συλλόγου οι Φίλοι του Ψυχολογικού!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr