Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες. Σύσκεψη στην Ξάνθη για τις κινητοποιήσεις

19 Ιανουαρίου 201615:00

Συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης όπου θα αποφασιστεί η τύχη των κινητοποιήσεων που προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα. Στο προσκήνιο είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, όπως δείχνει και το πανελλαδικό κλίμα, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και το φορολογικό, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ενότητα Κώστας Δαλάτσης.

Εξάλλου, εν μέσω κινητοποιήσεων οι αγρότες αναμένεται να συναντηθούν την Τετάρτη στην Ξάνθη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου στην Αντιπεριφέρεια.

΄Το βάρος φαίνεται ότι πέφτει στην συγκέντρωση τρακτέρ στον κόμβο της Εγνατίας και στο κέντρο της Κομοτηνής ενώ ήδη πάνω από 800 τρακτέρ αγροτοκτηνοτρόφων των Σερρών έχουν συγκεντρωθεί στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία,.

Τέλος από την Τετάρτη προγραμματίζεται μπλόκο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων του νομού Λάρισας στα Τέμπη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr