20121018 111231

“Ζεσταίνουν” τις μηχανές για το απεργιακό διήμερο στην Ξάνθη.

2 Νοεμβρίου 201223:24

20121018 111231Σε προετοιμασία βρίσκονται οι συνδικαλιστικοί φορείς για το απεργιακό διήμερο που έχει προκηρυχθεί από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ σε όλη τη χώρα για Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Στην Ξάνθη η ΑΔΕΔΥ, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιήσει δύο συλλαλητήρια. Την Τρίτη θα βρίσκεται στο συλλαλητήριο και την πορεία που ξεκινά από το Εργατικό Κέντρο ενώ την Τετάρτη σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Στην ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα αναφέρει:

«Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Ξάνθης καλεί όλους τους πρωτοβάθμιους συνδικαλιστικούς συλλόγους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική του πιο σκληρού, άδικου και αντικοινωνικού προϋπολογισμού λιτότητας, φόρων και ύφεσης, να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις / Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν:

1. Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 10:00 το πρωί.

2. Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης στις 11:00 το πρωί.

Όλοι μαζί

Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Η επιτυχία του αγώνα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr