Ζαγναφέρης: Ανεπίτρεπτη ενέργεια Μίγοχλου να δημοσιοποιήσει υπηρεσιακή αλληλογραφία

4 Μαρτίου 201514:45

Χωρίς Περιστροφές φαίνεται πως απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στην επίθεση που δέχθηκε από το Δήμαρχο Τοπείρου Θ. Μίχογλου για τις καταστροφές που σημειώθηκε στο Δήμο Τοπείρου, ο ο οποίος κοινοποίησε έγγραφο που του απέστειλε και αποδίδει ευθύνες στην Περιφέρεια για τις πλημμύρες.

Ο Κ. Ζαγναφέρης χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη ενέργεια από τον Θ. Μίχογλου να δημοσιοποιήσει το υπηρεσιακό έγγραφο και απαντά « Έχουμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες»

Αναφέρει ο Αντιπεριφέρειάρχης, από την πλευρά του, πως η περιφερειακή ενότητα ξεπέρασε κατά πολύ τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Όπως σημειώνει ό ίδιος δεν πρότιθεται να δημοσιοποιήσει την υπηρεσιακή αλληλογραφία ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι η ΠΕ Ξάνθης κινήθηκε στα όρια της νομιμότητας και των υπορεώσεών της για να βοηθήσει το Δήμο Τοπείρου.

Ευχαριστίες και λύπη για το Στρατηγό

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο Στρατηγό Χρήστο Χαλκίδη για τις ενέργειες που έγιναν από το Δ’ΣΣ στον Τόπειρο, μετά από αίτημα της Περιφέρειας και εκφράζει το λύπη του για την παραίτηση του ικανού αξιωματικού.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr