“Χρυσοδάκτυλος” έκανε επιδρομή σε αγροκτήματα της ορεινής περιοχής εν μέσω Covid-19

23 Ιουνίου 202121:16

Για τέσσερις ολόκληρους μήνες εν μέσω lockdown “αλώνιζε” ανενόχλητος στην ορεινή περιοχή ένας κάτοικος του νομού, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου και τον Αστυνομικό Σταθμό Μύκης, έγινε αντιληπτό πως ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 17 Ιανουαρίου έως 29 Μαϊου διέπραξε πέντε κλοπές από κτήματα σε αγροτικές περιοχές του νομού Ξάνθης. Κατά τη διάπραξη των κλοπών ο δράστης αφαίρεσε 3 γεωργικά μηχανήματα, 3 καρότσια, 3 σόμπες, διάφορα δοχεία – δεξαμενές, μεταλλικά αντικείμενα, λάστιχα ποτίσματος, διάφορα έπιπλα και εργαλεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων σε δύο αποθήκες και ένα αγροτεμάχιο του δράστη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr