Η Χρυσή Αυγή γιορτάζει τα εγκαίνια- “Παρακρατικοί, Συριζαίοι και συρφετός στις παράνομες αντισυγκεντρώσεις”

6 Νοεμβρίου 201618:04

Το Σάββατο το απόγευμα 5 Νοεμβρίου η Τ.Ο. Ξάνθης παρουσία πλήθους βουλευτών, στελεχών και φίλων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε σε πανηγυρικό κλίμα τον αγιασμό των εγκαινίων των νέων γραφείων του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

“Παρά το αστυνομοκρατούμενο κλίμα στην γύρω περιοχή και παρά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί από τους τοπικούς βουλευτές του κυβερνητικού θιάσου του Σύριζα και διαφόρων παρακρατικών, εν τέλει ο συρφετός που περιφερόταν για ώρες στο κέντρο της πόλης δεν κατέστη εμπόδιο στους απλούς πολίτες της πόλης να τιμήσουν με την παρουσία τους το νεοσύστατο Εθνικιστικό Κάστρο της καρδιά της Ξάνθης.

Μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης Καπαγερίδης Χρήστοςκαλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στα καινούργια γραφεία ενθαρρύνοντας τον κόσμο να πλαισιώσει την νέα προσπάθεια και το νέο ξεκίνημα με αγάπη και όρεξη για νέους αγώνες.
egkainia-xrush-augh3

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Βοιωτίας Καρακώστας Ευάγγελος ο οποίος τόνισε ότι να νέα γραφεία θα είναι ορμητήριο αφύπνισης. Επίσης στηλίτευσε τις εξελισσόμενες αντισυγκεντρώσεις κάνοντας λόγο για μάταιη κινητοποίηση όλων αυτών των διότι τα νέα γραφεία θα φέρουν την Νίκη.
egkainia-xrush-augh4
Επόμενος ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Κιλκίς Χατζησάββας Χρήστος ο οποίος αφού χαιρέτησε με την σειρά του τη νέα αυτή προσπάθεια έκανε λόγο για την πολυετή αγώνα που διεξάγεται σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Διατράνωσε ότι η ανάγκη για αγώνα η πίστη και οι ιδέες μας θα μας βοηθήσουν ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι εθνικιστές και κατ επέκταση άνθρωποι που θα επιφέρουν την πολυπόθητη Νίκη.

Ακολούθως επόμενη ομιλήτρια στο βήμα ήταν η Συναγωνίστρια Βουλευτής Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχουη οποία με την σειρά ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους καλούς και δημιουργικούς αγώνες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό κλείνοντας με την ευχή για μελλοντική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
egkainia-xrush-augh5

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Πέλλας Σαχινίδης Ιωάννης ο οποίος αφού απηύθυνε χαιρετισμό στο ακροατήριο τόνισε την σημασία του εγκαινιασμού των νέων γραφείων στην ακριτική Ξάνθη τα οποία θα πρέπει να αγκαλιαστούν από όλους τους συναγωνιστές και απλούς πολίτες χωρίς κομματικές σκοπιμότητες. Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και από αυτά που ιδεολογικά πρεσβεύει αλλά και από το πολιτικό της πρόγραμμα και αυτός είναι ο πραγματικός πονοκέφαλος και εφιάλτης όλων αυτών που πραγματοποιούν τέτοιου είδους αντισυγκεντρώσεις ανθελληνικού χαρακτήρα.
egkainia-xrush-augh6

Στην συνέχεια της πολιτικής εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Ματθαιόπουλος Αρτέμης ο οποίος αφού χαιρέτησε και αυτός το νέο ξεκίνημα και αφού συνεχάρη τους συναγωνιστές της Τ.Ο Ξάνθης για την όλη προσπάθεια τους έκανε λόγο για επιτυχία των εγκαινίων παρά το κάλεσμα των κυβερνητικών βουλευτών του Σύριζα και των λογής θλιβερών παρακρατικών που πλαισιώνουν τέτοιες αντισυγκεντρώσεις. Παρά ταύτα διεμήνυσε ότι ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και παραβρέθηκε χωρίς φόβο στα εγκαίνια των νέων γραφείων. Τόνισε ότι τα γραφεία είναι ανοιχτά για όλους όσους έχουν το σθένος να συμμετέχουν στην τοπική δίνοντας έναν έντιμο πολυμέτωπο και πολυδιάστατο πολιτικό αγώνα με σκοπό να κερδίσουμε τον απλό Έλληνα της καθημερινότητας φέρνοντάς τον δίπλα μας.
egkainia-xrush-augh7

Τελευταίος και κεντρικός ομιλητής της πανηγυρικής εκδήλωσης των εγκαινίων ήταν ο Συναγωνιστής Βουλευτής β Πειραιά Λαγός Ιωάννης ο οποίος είπε ένα μεγάλο εύγε σε όσους πέρασαν το κατώφλι των γραφείων παρά την πολεμική μαρξιστών, μπολσεβίκων , παρακρατικών και προξενείου κατακεραυνώνοντας τους. Έδωσε σαφέστατο πολιτικό και Εθνικό στίγμα κάνοντας λόγο για μια πολύπαθη Θράκη αφημένη και παρατημένη έρμαιο στις ορέξεις του προξενείου και της τουρκίας.
egkainia-xrush-augh8

Επίσης επεσήμανε ότι ο αγώνας είναι δύσκολος μα γλυκός και πως καλούμαστε να παραμείνουμε όρθιοι και υπερήφανοι Έλληνες και Ορθόδοξοι. Η μάχη που δίνει ο Αρχηγός και η Χρυσή Αυγή είναι μια μάχη που θα διαρκέσει μέχρι τέλους μέχρι να ανασάνει η Ελλάδα και να κλείσει το τουρκικό προξενείο το οποίο διεξάγει έναν άτιμο και ανηλεή πόλεμο στους αδούλωτους Έλληνες Πομάκους που αντιστέκονται σθεναρά. Η εκδήλωση των εγκαινίων τελείωσε ως είθισται από όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο με στεντόρεια φωνή στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε κάθε αποδέκτη της ακριτικής Ξάνθης.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr