Η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την Ιερά Σύνοδο

9 Οκτωβρίου 201720:56

Ποιοι είναι πραγματικά το έχουν αποδείξει, δεν χρειάζονται συστάσεις. Παραλείπουμε γιατί ο Δήμος Ξάνθης τους αγνόησε στην παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου, για πιο λόγο άλλωστε, υπάρχουν; Παραλείπουμε τον χλευασμό για πρώην υπουργό και δικηγόρο που πάνω σε δικό του έργο φωτογραφίζονται και το παίζουν βουλευτές. Παραλείπουμε ότι δεν έχουν να δείξουν κανένα έργο και με βάση την αποτελεσματικότητα τους τα χρήματα που παίρνουν ως υπάλληλοι του Ελληνικού λαού είναι υπερβολικά πολλά.

Όμως δεν μπορεί κανείς να παραλείψει την χυδαιότητα με την οποία κάνουν επίθεση στην Ιερά Σύνοδο. Θα πρέπει να γνωρίζουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (αμφιβάλλουμε πολύ αν το ξέρουν) ότι οι βουλευτές είναι όλων των Ξανθιωτών και όχι μόνο του ιδεοληπτικού 3%.

Δείτε το σχόλιο 

  • Με θρησκευτικό δογματισμό και από τη θέση της «δεξιάς του Κυρίου» αντιδρά η Ιερά Σύνοδος και στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.
  • To φύλ(λ)ο συκής τι να πρωτοκρύψει!
  • Μακριά από τον κόσμο.
  • Να προσέξουν αυτοί εκεί, με την έντονη αρρενωπότητα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media

Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]