“Ξέπλυναν” τον ανεπιθύμητο τα Ποντιακά σωματεία με εντολή Ιβάν Σαββίδη;

18 Μαΐου 201913:50

«Αύριο είναι μια πολύ σπουδαία μέρα για τον Ελληνισμό συνολικά, όχι μόνο για τον Ποντιακό Ελληνισμό. Είναι μια μέρα μνήμης για τη Γενοκτονία -εκατό χρόνια πριν- των Ελλήνων του Πόντου», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους Ποντικών Σωματείων, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Οι εκπρόσωποι των Ποντιακών Σωματείων τον ενημέρωσαν ότι είναι η πρώτη φορά που συναντώνται με πρωθυπουργό και ο κ. Τσίπρας αντέδρασε λέγοντας πως πραγματικά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν έχει ξαναγίνει μια τέτοια συνάντηση στο παρελθόν.

Να σημειώσουμε μόνο ότι είναι τα ίδια σωματεία που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες για την Συμφωνία των Πρεσπών, τα ίδια σωματεία που χαρακτήριζε συνολικά η κυβέρνηση ακροδεξιους, και τα ίδια σωματεία που έλεγαν ανεπιθύμητο τον πρωθυπουργό.

Πολύ γρήγορα και εύκολα ξέχασαν!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr