Ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο των Φιλίππων

30 Ιανουαρίου 201510:34

Το πρόσφατα ανακαινισμένο αρχαιολογικό μουσείο Φιλίππων, αποτελεί τον χώρο στον οποίο έχουν συγκεντρωθεί πολλά από τα ευρήματα των ανασκαφών στην αρχαία πόλη των Φιλίππων.

Η προϊστορική θέση Ντικιλι τας (Ορθοπετρα), το δίκτυο της αρχαίας πόλης, ταφικά κτερίσματα, δείγματα της αρχαίας τεχνογνωσίας καθώς και η μάχη των Φιλίππων είναι μόνο μερικά από τα πολλά και σημαντικά που εκτίθενται στο άγνωστο, για πολλούς, μουσείο.

Ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης (Βορείου Ελλάδος) οργανώνει ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο Φιλίππων την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11πμ. συμπεριλαμβάνοντας έτσι και το διευρυμένο Δήμο Καβάλας στη σειρά ξεναγήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για τη Διεθνή Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου).

Λόγω του κλειστού χώρου, ο ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων στην ξενάγηση είναι οι 40. Μοναδική επιβάρυνση το αντίτιμο του εισιτηρίου εισόδου ( 2 € κανονικό και 1 € μειωμένο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλ 6946 955345 ή με προσωπικό μήνυμα στον διεξάγοντα την ξενάγηση διπλωματούχο ξεναγό Ιωάννη Κιουρτσόγλου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr