Ξεκινούν την Τρίτη τα πρώτα εμπορικά τραίνα προς Κεντρική Ευρώπη μέσω ΠΓΜΔ

30 Μαΐου 201618:30

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προέβη σήμερα σε άρση των περιορισμών της κίνησης των εμπορικών τραίνων που διέρχονται τα σύνορα Ελλάδος – ΠΓΜΔ και είχαν επιβληθεί από τις 21 Μαρτίου , λόγω του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής, στο ύψος της Ειδομένης.

Το πρώτο έμφορτο εμπορικό τραίνο με προορισμό τη Κεντρική Ευρώπη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί και θα ακολουθήσει ένα δεύτερο εντός της ίδιας ημέρας.

Συνάντηση Διοίκησης ΤΡΑΙΝΟΣΕ με στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.κ Φίλιππος Τσαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος και Παναγιώτης Θεοχάρης Πρόεδρος, συναντήθηκε σήμερα με εννιαμελή αντιπροσωπεία των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα μας και των προοπτικών συνεργασίας που ανοίγονται στους τομείς των μεταφορών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και στα στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων παρουσιάστηκαν τα στοιχεία και η πορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr