Ξεκινούν τη Δευτέρα τα μαθήματα στην X-Dream Dance Academy

4 Οκτωβρίου 201515:30

To απόγευμα της Δευτέρας ξεκινούν τα μαθήματα στην X-Dream Academy που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή, στην Ξάνθη, όπου θα διδάσκονται μια σειρά από Latin Χορούς, παιδικοί, zumba, χορογραφίες γάμου, ρυθμικής γυμναστικής και άλλα είδη.

Στο σημείωμά τους οι δύο δημιουργοί Κώστας Καπλανίδης και Αραξή Χαϊραμπετιάν, αναφέρουν:

Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε και εμάς!!

araxi kostasΜετά από 7 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία σε σχολές χορού στη Θεσσαλονίκη και άλλα 3 σε Κομοτηνή και Ξάνθη, συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες χορού, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν χώρο που ασχολείται σοβαρά και επαγγελματικά με το χορό στην Ξάνθη. Ελπίζουμε να καταφέρουμε τα περισσότερα από όσα ονειρευόμαστε!
Το τμήμα μας Latin-Ballroom ασχολείται με τους Latin χορούς (Rumba, Samba, Cha Cha, Paso Doble, Jive) και Ευρωπαϊκούς (Tango, Waltz, Viennese Waltz, Foxtrot, Quickstep) . Το τμήμα χορογραφιών για τις παρουσιάσεις στις εκδηλώσεις μας είναι από τα πιο αγαπημένα τμήματα των μαθητών μας και δικό μας φυσικά! Η δημιουργία και η έκφραση μέσω του χορού είναι στο απόγειό της σε αυτό το τμήμα!

Το τμήμα μας ξεκινάει τη Δευτέρα 5/10/2015!! Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να σας μεταδώσουμε τα μυστικά των χορών που διδάσκουμε!!

x dream

x dream 2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr