Ξεκινούν οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

15 Μαΐου 201513:30

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι εγγραφές  για την  Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς  2015-2016 ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαΐου 2015.


Οι γονείς – κηδεμόνες που ενδιαφέρονται το παιδί τους να φοιτήσει στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης πρέπει να συμπληρώσουν  τη σχετική αίτηση και να την καταθέσουν:

Α) στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης,   
                                ή
 Β) στο  Δημοτικό Σχολείο φοίτησης του παιδιού τους.

Εναλλακτικά:
Μπορούν να την αποστείλουν μέσω φαξ στο 25410 92256.

Το έντυπο της αίτησης μπορούν οι γονείς – κηδεμόνες να το προμηθεύονται από το Μουσικό Σχολείο και την Ιστοσελίδα του: http://gym-mous-xanthis.xan.sch.gr καθώς και από το Δημοτικό Σχολείο φοίτησης του παιδιού τους.

Αναφέρουμε, ότι στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, έπειτα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής των μαθητών διενεργείται από αρμόδιες επιτροπές που ορίζονται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α΄/ θμιας και Β΄/θμιαςΕκπ/σης και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 17 έως 19 Ιουνίου 2015.
Πρόκειται για απλές εξετάσεις για τις οποίες δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Διομήδεια Ξάνθης   
Τηλέφωνο/Φαξ: 25410 92212/ 25410 92256
    
Ο Διευθυντής

                            Ιωάννης Κακάρας
Ιστοσελίδα: http://gym-mous-xanthis.xan.sch.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr