Ξεκίνησε η αποκατάσταση οδών στον οικισμό Λεύκης

10 Ιουλίου 201918:12

Ξεκίνησε το έργο που αφορά την αποκατάσταση των οδών στο δυτικό τμήμα του οικισμού Λεύκης, καθώς και τη συντήρηση του οδικού δικτύου προς τον οικισμό Λαμπρινού.

Συγκεκριμένα, εκτελούνται εργασίες για την απομάκρυνση της υφιστάμενης επιφάνειας των οδών και για την κατασκευή υγιούς στρώσης έδρασης των οδοστρωμάτων. Επίσης, προβλέπεται τοποθέτηση πρόχυτων κρασπέδων, κατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας και διάστρωση ασφαλτικού υλικού. Οι εργασίες ολοκληρώνονται με την οριζόντια και κάθετη διαγράμμιση στην οδό που οδηγεί προς τον οικισμό Λαμπρινό.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ανέφερε: «Ένα ακόμα έργο, η αποκατάσταση όλων των οδοστρωμάτων του οικισμού Λεύκης, ξεκίνησε μετά από την ολοκλήρωση όλων των νόμιμων και χρονοβόρων διαδικασιών. Δίνουμε λύση σε ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρούσε πολλά χρόνια τους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε με τις μεγάλες παρεμβάσεις, γιατί για εμάς, ο τόπος είναι πάνω από τα πρόσωπα».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr