Ξεκίνησαν οι σχολικοί αγώνες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ξάνθη

15 Ιανουαρίου 201410:49

Με χαρακτήρα σχολικής γιορτής αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο των φετινών σχολικών αθλοπαιδιών στον Ν. Ξάνθης, με το άθλημα του βόλεϊ να έχει την τιμητική του στην αυλαία. Το κλειστό αθλητικό κέντρο του δήμου  (ΔΑΚ)  φιλοξένησε την α΄φάση των Γυμνασίων, με τις πρώτες 8 ομάδες να δίνουν το παρόν στο παρκέ του δημοτικού γηπέδου.

Συνολικά διεξήχθησαν 16 αγώνες, με τους μαθητές να φεύγουν ευχαριστημένοι από την απόδοση αλλά και την συμμετοχή τους. Οι αγώνες άρχισαν στις 9,00 και διήρκεσαν έως τις 13,30 στις 14/01, ενώ  η Β΄/θμια δ/νση Ν. Ξάνθης επιμελήθηκε της διοργάνωσης. Για πρώτη φορά «στήθηκαν» περισσότερα γήπεδα στον εσωτερικό χώρο του γυμναστηρίου, έτσι ώστε να υπάρχει ταυτόχρονη διεξαγωγή παιχνιδιών και προκειμένου να τονιστεί ο πανηγυρικός χαρακτήρας της εκδήλωσης.

Για την ιστορία πήραν μέρος τα Γυμνάσια : 1ο,3ο, 5ο, 6ο, 7ο, Σμίνθης, Πολυσίτου και Μουσικό, ενώ την ιατρική επίβλεψη των αγώνων ανέλαβε ο ιατρικός σύλλογος Ξάνθης, καθώς ο πρόεδρος κ. Καραδέδος παρευρέθηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Η  επόμενη φάση των αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 21-22/01  με την σκυτάλη στο βόλεϊ να παίρνουν τα δημοτικά σχολεία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr