Χαρές και πανηγύρια στην Μύκη – Ποιον είχαν μουσαφίρη

5 Μαΐου 201821:11

Υποδοχή υπερπαραγωγή επιφύλαξε ο Δήμαρχος Μύκης στον Τούρκο Πρόξενο με τον τελευταίο να δέχεται και τα δώρα του Δημάρχου.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος στην πάγια τακτική του, λειτουργεί σαν ξεχωριστός Δήμος μέσα στο Ελληνικό κράτος και έτσι την ενημέρωση την έκανε και πάλι μέσα από τα Social και όπως πάντα, πρώτα στα Τουρκικά και μετά στα Ελληνικά.

Να θυμίσουμε γιατί μένει και αξέχαστο, ο συγκεκριμένος Δήμαρχος για να λειτουργεί κατ αυτό τον τρόπο έχει την αμέριστη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

ZİYARET
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu bugün belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Cemil Kabza ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkonsolos Ömeroğlu, yaklaşık bir saatlik toplantıda bölge ve belediye hakkında bilgilendirildi.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Σήμερα, ο Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Μύκης. Τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μύκης ΚΑΠΖΑ Τζεμήλ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr