Χαρδαλιάς: “Εκπέμπουμε SOS” – Έκκληση προς τους κατοίκους της Ξάνθης να μείνουν σπίτι

1 Απριλίου 202010:05

Ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση προς τους κατοίκους προς τους κατοίκους των πέντε Δήμων της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι Δήμοι Ξάνθης και Μύκης, στους οποίους επιβλήθηκαν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς καλούνται οι κάτοικοι αυτών των Δήμων να παραμείνουν στα σπίτια τους, να αποφύγουν κάθε μετακίνηση ειδικά εκτός της γειτονιάς τους και κάθε περιττή επαφή. 

“Να προχωρήσουν σε προμήθειες πολλαπλών ημερών σε τρόφιμα και, σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια ανάγκη, σε φάρμακα, ώστε να αποφύγουν τις πολλαπλές μετακινήσεις”. Επισήμανε επίσης: “Σε αυτούς τους Δήμους εκπέμπουμε SOS. Κάνουμε έκκληση σε κάθε συμπολίτη μας σε αυτούς τους 5 Δήμους για τις επόμενες 14 ημέρες να μείνει σπίτι του. 

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, θα έλεγα κρίσιμη, και ο κίνδυνος διασποράς είναι μεγάλος. Ας κατανοήσουμε όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης και ας μείνουμε σπίτι μας, προστατεύοντας τους εαυτούς μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Ο έλεγχος των μέτρων θα είναι αυστηρός και όσο πιο πιστά τα ακολουθήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αρθούν”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr