Οι Ξανθιώτες Underhill West Band έκλεισαν εντυπωσιακά την αυλαία στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2013

9 Σεπτεμβρίου 201300:58

Δικαίωσαν την επιλογή τους και έκλεισαν τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ξανθιώτες Underhill West Band, που εμφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Με την εμφάνισή τους στην κεντρική σκηνή, που συνοδεύτηκε από πολύ κόσμο, οι νεαροί ξανθιώτες έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους καθώς πρόκειται για ένα νεανικό γκρουπ που διαθέτει το δικό του ξεχωριστό ήχο, τους δικούς τους θαυμαστές, αξιοπρόσεκτη σκηνική παρουσία, συνοχή και τη δυνατότητα να προσαρμόζει ήχους και μουσικές από διαφορετικές εποχές και είδη, στο δικό του στυλ.

Η εμφάνισή τους απέσπασε τα χειροκροτήματα του κοινού και την ικανοποίηση ότι οι φετινές γιορτές έκλεισαν με ένα γκρουπ από την πόλη, που έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό και στην υπόλοιπη χώρα.

Κατά τα άλλα την Κυριακή, τελευταία μέρα των Γιορτών, η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στην Παλιά Πόλη και ο θεσμός ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά, με αρκετά θετικές εντυπώσεις για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με ανακατατάξεις στις προτιμήσεις του κοινού προς του συλλόγους. Ως γενική εικόνα, η παρουσία επισκεπτών από την Ξάνθη παρουσιάστηκε μειωμένη ενώ αυξήθηκαν αισθητά οι επισκέπτες από άλλες πόλεις.

giortes palias polis 13 kataskinotes 2 giortes palias polis orfeos orhtia giortes palias polis orfeos kataskinotesunderhil gpp underhill 3 underhill 2 underhill 1underhill gpp2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr