Ξανθιώτες “σπάνε” την καραντίνα – “Δεν υπάρχει ιός, ρωτήστε τον κ.Φανουράκη”

15 Απριλίου 202010:03

Η πλάκα που ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης από πολίτες που δεν τήρησαν το ωράριο της καραντίνας μπορεί να εξελιχθεί σε μια κακή τάση. Η Ξάνθη είναι ο μοναδικός μεγάλος Δήμος της χώρας που βρίσκεται σε καραντίνα αφού με 5 νεκρούς και τα κρούσματα στον Εχίνο, ανάγκασαν την πολιτεία να πάρουν αυτό το προληπτικό μέτρο εδώ και δύο εβδομάδες. 

Οι Ξανθιώτες υπάκουσαν στο σύνολο τους, τα καταστήματα το ίδιο και όλοι κατανόησαν την σοβαρότητα της κατάστασης και που θα μπορούσε να οδηγήσει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση διασποράς του ιού.

Όμως το απόγευμα της Τρίτης ήρθε η αψυχολόγητη ενέργεια του Αντιδημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Φανουράκη, ο οποίος μπροστά στις κάμερες, ανάμεσα σε δεκάδες κατοίκους του Δροσερού και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, πέταξε επιδεικτικά την μάσκα. Η εικόνα αυτή έκανε κακή εντύπωση και ειδικά σε όλους όσους μένουν στο σπίτι τους υπό τις οδηγίες του Δήμου. 

Από το πρωί της Τετάρτης πολλοί πολίτες αναφέρονται στο γεγονός λέγοντας πως “δεν υπάρχει ιός” και το παράδειγμα του Μανώλη Φανουράκη το αποδεικνύει. Αυτό το αστείο όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μια τάση την οποία θα την χρησιμοποιήσουν οι πιο θερμοκέφαλοι. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr