Ξανθιώτες οι πάροχοι catering για τους φοιτητές από την Τουρκία, μετά από έντονη διαμαρτυρία προς την Περιφέρεια ΑΜΘ

3 Απριλίου 202021:53

Στην εβδομαδιαία εκ περιτροπής ανάθεση της τροφοδοσίας των Ελλήνων σπουδαστών που επέστρεψαν από την Τουρκία λόγω της κρίσης του κορονοϊού και φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της Ξάνθης, προβαίνει από σήμερα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έπειτα την έντονη διαμαρτυρία Ξανθιωτών επιχειρηματιών εστίασης τύπου catering, η Περιφέρεια η οποία έχει την ευθύνη της σίτισης των εν λόγω φοιτητών, περιλαμβάνει στο εφεξής πλάνο απευθείας αναθέσεων και την τοπική επιχειρηματική κοινότητα, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργήσει η πρώτη ανάθεση σε μη ξανθιώτικη επιχείρηση σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διάθεση ενεργής σχετικής πιστοποίησης ISO, γεγονός που δεν αποτέλεσε εξ’ αρχής πρόβλημα για την ανάθεση σε ντόπιους επιχειρηματίες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τρεις οι ξανθιώτικες επιχειρήσεις που την διαθέτουν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr