Τζάτζος-Tεγγελίδης στους XanthiFans. Γεύμα των βετεράνων με την ευκαιρία της βράβευσης.

29 Οκτωβρίου 201020:55

teggelidis2Στο νεανικό σύλλογο των XanthiFans βρέθηκαν με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Ξάνθη για την εκδήλωση για τη Χρυσή Ενδεκάδα οι Μάκης Τζάζος και Πέτρος Τεγγελίδης.

Αρχικά ο Μάκης Τζάτζος, το πρωί της Πέμπτης επισκέφθηκε το φιλαθλητικό όμιλο των φίλων της Ξάνθης. Οι xanthifans είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα παίκτη με εντυπωσιακή παρουσία στην ομάδα της πόλης από την ανόδό της στην Α’ Εθνική και για πολλά χρόνια. Ο Μάκης Τζάτζος, τον οποίο συνδέουν πολύ στενοί δεσμοί αγάπης με την πόλη της Ξάνθης, δεν έχει κρύψει ποτέ το ενδιαφέρον του για την ομάδα, όπως επίσης συνεχίζει και εισπράττει μέχρι  σήμερα την αγάπη των οπαδών.

Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν η σειρά του Πέτρου Τεγγελίδη να βρεθεί στο στέκι των XanthiFans. Αρκετοί φίλοι της ομάδας,  όπως και το μέλος τους Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιώργος Κεχλιμπάρης, υποδέχτηκαν τον πάντα αγαπητό ξανθιώτη επιθετικό που ταξίδεψε από τη Γερμανία για να βρεθεί στην  εκδήλωση της Χρυσής Ενδεκάδας. Οι φίλοι της ομάδας δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα παίκτη που είχε ιδιαίτερα θερμή σχέση με τους οργανωμένους της Skoda Ξάνθης, στα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα και να θυμηθούν  στιγμές της καριέρας του.

Συγκέντρωση των παικτών σε ταβέρνα μετά τη βράβευση.

Ο «γερμανός» που εργάζεται στο τεχνικό τμήμα της γερμανικής Reutlingen στη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στην Ξάνθη είχε τη χαρά να συναντήσει αρκετούς παλιούς φίλους. Άλλωστε όλοι οι παίκτες της βράβευσης και αρκετοί συμπαίκτες τους από τη δεκαετία του 90 κυρίως, αμέσως μετά την εκδήλωση δεν άφησαν την ευκαρία να πάει χαμένη. Συγκεντρώθηκαν σε ταβέρνα της πόλης, σε ένα γεύμα αναμνήσεων και κουβέντας για το παρελθόν, το παρόν και μέλλον μετά από αρκετά χρόνια.  Μάλιστα σε αυτή τους τη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας από την εποχή εκείνη.

Με την συνάντηση των παικτών και τις επισκέψεις στους φιλάθλους της ομάδας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εκδήλωση τιμής στο παρελθόν της ομάδας  που ικανοποίησε τους παίκτες για την ευκαιρία που είχαν να ξαναβρεθούν μετά από τόσα χρόνια. Την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη που του επεφύλαξε η Ξάνθη εξέφρασε κατά την αναχώρησή του την Πέμπτη και ο παλιός τεχνικός Τάσος Αναστασιάδης, ο οποίος δώρισε στους συντελεστές της εκδήλωσης και μια αυθεντική φωτογραφία (σε μεγάλος μέγεθος) από την ομάδα του 1989.

 tzatzos1

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr