Ξάνθη Για Όλους: «Οι Ξανθιώτες έγραψαν ιστορία»

7 Οκτωβρίου 201920:41

Η  επέτειος των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης, πέρασε ήδη στην Ιστορία.

Η πόλη έζησε ιστορικές στιγμές, αντάξιες του παρελθόντος της, του χαρακτήρα και των ανθρώπων της.

Το μήνυμα της Ελευθερίας, της Ειρήνης και της Ενότητας του λαού μας έφτασε παντού, όχι μόνο στους Ξανθιώτες και επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.  

Η Δημοτική Παράταξη «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» συγχαίρει κάθε έναν Ξανθιώτη και κάθε μία Ξανθιώτισσα ξεχωριστά που προσπάθησε ή συμμετείχε στην διοργάνωση και στην υλοποίηση αυτών των εκδηλώσεων.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στην Μητρόπολη Ξάνθης και στον Μητροπολίτη προσωπικά για την πνευματική καθοδήγησή του, σε όλο στο προσωπικό και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για την οργανωτική προσπάθεια που κατέβαλαν, στον Στρατό και στην Αστυνομία για την πολύτιμη συνεισφορά τους, σε όλους τους φορείς και συλλόγους της πόλης που συμμετείχαν, κυρίως όμως σε ΟΛΟΥΣ εκείνους τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ Ξανθιώτες που αψηφώντας μάλιστα – όταν χρειάστηκε – ακόμα και τις καιρικές συνθήκες, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  ΜΑΖΙΚΑ μεταδίδοντας αυτό το σπουδαίο μήνυμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΝΙΚΗΣ με έναν τρόπο ξεχωριστό, αντάξιο του αγώνα και της θυσίας των προγόνων  μας.

 Η Δημοτική μας Παράταξη συνέβαλε ουσιαστικά, με όλες τις δυνάμεις της  τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στη δημιουργία και υλοποίηση του όλου προγράμματος των εκδηλώσεων, δείχνοντας έμπρακτα το δρόμο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της συνεκτικότητας και της συλλογικότητας που θα πρέπει  να επικρατεί σε παρόμοιες  για τον τόπο στιγμές.

Μια νέα εκατονταετηρίδα ανατέλλει για την πόλη μας.

Ελπίζουμε στην Ξάνθη της ενότητας και της δημιουργίας.

Χρόνια πολλά σε ΟΛΟΥΣ!!!

Ξάνθη 7 Οκτωβρίου 2019

Σάββας Μελισσόπουλος

Δημοτική Παράταξη
ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr