Χάνουν τον έλεγχο στην ΝΟΔΕ Ξάνθης

3 Μαρτίου 201714:03

Αν αρχίσουμε και μετράμε πόσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Ξάνθη, πόσοι δήλωσαν ότι κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται αλλά και πόσοι βάζουν άλλους να μιλάνε για αυτούς ενώ “δεν ‘ενδιαφέρονται”, θα χρειαστούμε και τρίτο χέρι με δάχτυλα. Από όλο προκύπτει ότι η ΝΟΔΕ Ξάνθης δεν έχει καμιά συμμετοχή σε όλη αυτή την διαδικασία και όποιος θέλει μιλάει απευθείας με την Πειραιώς. 

Έτσι, αυτό έχει ως συνέπεια η πολιτική και ο σχεδιασμός του κόμματος να μην υλοποιείται επί της ουσίας και ότι περισσεύει από την πολιτική ζωή της Ξάνθης να προσφεύγει στην Νέα Δημοκρατία. Και όταν λέμε περισσεύει από την πολιτική ζωή της Ξάνθης δεν εννοούμε έστω και τα ξεχασμένα στελέχη της που την περίοδο 2012-2014 είχαν λουφάξει και πολλοί μάλιστα φλερτάριζαν με άλλους χώρους, μιλάμε στελέχη από άλλα κόμματα η που ζήτησαν την στήριξη τους. 

Και εδώ έρχεται ο ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές απέδειξε ότι είναι πλέον αποφασισμένος να κατέβει στις κάλπες και αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να ψηφίσει αυτούς που θα “πρασινίσουν” η θα “ροζίσουν” το κόμμα. Πιο είναι το συγκριτικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έμειναν και στήριξαν το κόμμα.

Όταν έρθει η στιγμή εκείνη και δούμε πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, η ΝΟΔΕ θα πρέπει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις, εκτός αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει ρεσάλτο στην εξουσία οπότε θα εφαρμόσει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, με όποιον να ναι μαζί αρκεί να πάρουμε την εξουσία

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr