‘Χάλκινο’ βραβείο στην μπύρα του Ηλιακού Μικροζυθοποιείου Ξάνθης

9 Μαρτίου 201715:31

Το Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης είχε την τιμή να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και στην απονομή των βραβείων ζυθοποιίας 1st Greek Beer Awards και 4t BeerBartender Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Μαρτίου στο Marousi Plaza στην Αθήνα.

Στο διπλό διαγωνισμό, που περιλάμβανε βραβεία κοινού (έπειτα από ηλεκτρονική ψηφοφορία) και βραβεία κριτικής επιτροπής (έπειτα από τυφλή γευστική δοκιμή), το Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης διακρίθηκε και βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή για την ξανθιά, φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα του «ΘΕΡΟΣ summer ale» με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Specialty ales». Στην ίδια κατηγορία, το χρυσό βραβείο κατέκτησε η Μικροζυθοποιία Septem, ενώ το αργυρό η Μικροζυθοποιία Έλιξη.

Το μικροζυθοποιείο ξεκίνησε παραγωγή το Σεπτέμβριο του 2016 με την «ΘΕΡΟΣ summer ale», ενώ μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου κυκλοφόρησε και η καστανή «ΕΡΕΒΟΣ bohemian dunkel».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr