“Βροχή” συγχαρητηρίων από τις παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης για τον άθλο του Ορφέα

7 Ιουνίου 202109:15

“Βροχή” συγχαρητηρίων μηνυμάτων ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή του άθλου του Ορφέα Ξάνθη να κατακτήσει την 1η θέση στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης συγχαίρει όλους τους συντελεστές της ομάδας, αναφέρει: “Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης θα τη συνοδεύουν και στα τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που θα ακολουθήσουν. Είμαστε βέβαιοι ότι, με το υψηλό ηθικό που διαθέτουν παίχτες και διοίκηση,  θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να χειροκροτήσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη superleague2, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας. Συγχαίρουμε προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια και διαβεβαιώνουμε, κατά τον πλέον απόλυτο τρόπο, ότι ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς. Εύγε !

Ο τέως Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Μπάμπης Δημαρχόπουλος, υιοθέτησε πιο οπαδικό στυλ και αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Με βροχή στο Δημοτικό Στάδιο Θαλασσιάς, για να στηρίξουμε τα παλικάρια του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ!!! Πώρωση!!! Συγχαρητήρια στον Ορφέα Ξάνθης, στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team. Orfeas Xanthis (Μπάμπη Χατζημεστή), πάλεψες μόνος σου, έκανες τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, πρωταθλητή και όλους τους Ξανθιώτες περήφανους!!!

Η παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου κοινοποίησε επίσης συγχαρητήριο μήνυμα: “Εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια μας στο Δ.Σ., στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ και στον ακάματο Μπάμπη Χατζημεστή που έχει συνδέσει το όνομά του με το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και τον ΟΡΦΕΑ για τη μεγαλειώδη πορεία τους που τους ανέδειξε πανάξιους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Όλοι οι φίλαθλοι της Ξάνθης σήμερα αισθάνονται υπερήφανοι για την ιστορική ομάδα του ΟΡΦΕΑ, που πανάξιος πρεσβευτής της πόλης μας  έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στα αθλητικά δρώμενα της Ξάνθης. Είναι σημαντικό ο Δήμος Ξάνθης να στέκεται έμπρακτα αρωγός στις προσπάθειες όλων των αθλητικών συλλόγων που εκπροσωπούν την Ξάνθη μας σε εθνικές κατηγορίες και των ανθρώπων που ανιδιοτελώς προσπαθούν διαχρονικά να προσφέρουν στη νεολαία και στον αθλητισμό της Ξάνθης. Τα θερμά μας συγχαρητήρια! Είμαστε υπερήφανοι για σας!
 
*φωτογραφία: Ορφέας Ξάνθης (Facebook)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr