Βρετανία: Ψυχασθενής έκοψε τους όρχεις του έξω από την εκκλησία και χάλασε τον γάμο

20 Σεπτεμβρίου 201314:45

Χάλασε ο γάμος στο Έσσεξ της Βρετανίας. Δεν το «έσκασε» η νύφη, ούτε την τελευταία στιγμή φοβήθηκε ο γαμπρός και τα «τίναξε» όλα στον αέρα. Άλλη ήταν η αιτία που η τελετή διεκόπη…

Την ώρα που ο εφημέριος και ο ανθοπώλης έβαζαν την τελευταία πινελιά σε εκκλησία της πόλης Χάτον, στο Έσσεξ της Βρετανίας, καθώς σε λίγη ώρα θα ερχόταν η νύφη και ο γαμπρός για την τέλεση του μυστηρίου, ένας άντρας χάλασε τα σχέδια.

Με δύο μαχαίρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άνδρας έκοψε τους όρχεις του έξω από τον ναό, όπου θα γινόταν ο γάμος. Μετά από λίγο, γεμάτος αίματα μπήκες στην εκκλησία, όπου ο εφημέριος και ο ανθοπώλης έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Οι καλεσμένοι που άρχιζαν σιγά σιγά να καταφθάνουν ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη κηλίδα αίματος και σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι έφυγαν και άλλοι απλά δεν μπήκαν στην εκκλησία, καθώς ήταν τρομαγμένοι.

«Υπήρχε παντού αίμα στην είσοδο της εκκλησίας. Όταν έφθασα, ήταν λες και είχε γίνε φονικό», είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης φίλος του ζευγαριού.

Η αστυνομία αν και άργησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, πήρε τον άντρα, ο οποίος τελικά έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr