Βράβευση των Ολυμπιονικών της Ρομποτικής από την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

23 Νοεμβρίου 201511:29

Στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΖΕΦΥΡΟΣ 02, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ευμοίρου, η ομάδα της Ασπίδας βράβευσε τους αργυρούς ολυμπιονίκες ρομποτικής του 1ου Λυκείου Ξάνθης.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο τεχνικός διευθυντής της Ασπίδας κος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, συνεχάρη τα παιδιά και τον καθηγητή τους κ. Θανάση Μπαλαφούτη για τη μεγάλη επιτυχία τους. Τόνισε πως στην Ελλάδα της κρίσης αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα πως οι Έλληνες με σωστή δουλειά, επιμονή και όραμα μπορούν να κάνουν θαύματα. Τέλος ευχήθηκε να εμπνεύσουν και άλλους μαθητές σε όποιο στίβο, επιστημονικό ή αθλητικό, και αν αγωνίζονται, να κάνουν όνειρα και να παλεύουν γι’ αυτά.

Εκ μέρους των RoboSpecialists ο καθηγητής κ. Μπαλαφούτης ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή η βράβευση από την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική κατηγορία και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ασπίδας και τους φιλάθλους για το ζεστό τους χειροκρότημα.

P1050480 P1050484 P1050477

 

 

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr