Το βράδυ στην Ξάνθη ο Κουράκης παρουσιάζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία

12 Δεκεμβρίου 201407:00

Μετά την αναβολή της περασμένης Δευτέρας η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος για την Παιδεία, πραγματοποιείται  στις 6:30 μμ της Παρασκευής στο Εργατικό ΚέντροΟ  βουλευτής και υπεύθυνος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκης θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος γιατην Παιδεία.

Δ. Σαμακοβίδης: Καλούμε όλο τον κόσμο, θα είναι μια ζωντανή συζήτηση με παρεμβάσεις

samakovidisΟ Δημήτρης Σαμακοβίδης, μέλος της ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ και του Τομέα Παιδείας, αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλο τον κόσμο, γονείς εκπαιδευτικούς, φοιτητές αλλά και κάθε πολίτη να βρεθεί στην εκδήλωση.

Όπως σημειώνει, καθώς είμαστε αρκετά κοντά στις εκλογές, ο Τάσος Κουράκης πρόκειται να αποσαφηνίσει οποιαδήποτε απορία υπάρχει γύρω από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία, το νέο Λύκειο, την αξιολόγηση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα είναι μια ζωντανή συζήτηση με παρεμβάσεις και ερωτήσεις και όχι μια απλή παρουσίαση του προγράμματος, επεσήμανε στις δηλώσεις του, ο Δημήτρης Σαμακοβίδης.

Άλλωστε και στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής αναφέρεται ότι καλούνται οι ξανθιώτες ώστε να ακούσουν  αλλά και να προτείνουν για το μέλλον της εκπαίδευσης και της παιδείας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr