Βούλγαροι ψώνιζαν με πλαστά ευρώ στην Δράμα

20 Ιανουαρίου 201917:47

Ήρθαν από την πατρίδα τους με τις τσέπες γεμάτες πλαστά χαρτονομίσματα για να κάνουν τα ψώνια τους σε περιοχές της Δράμας και να επιστρέψουν, τρεις νεαροί Βούλγαροι από τους οποίους οι δυο συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Εξοχής!

Μετά από καταγγελία που δέχθηκαν από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος σε χωριό της Δράμας, όπου οι παραχαράκτες έκαναν αγορές πληρώνοντας με πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου ξεκίνησαν αναζητήσεις και εντόπισαν τους δύο δράστες την ώρα που ήταν έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα προς την Βουλγαρία με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι δυο νεαροί είχαν πάνω τους άλλα 19 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και 455… γνήσια ευρώ από τα ρέστα που έπαιρναν. Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό τους και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Οι κατηγορίες βαρύνουν και έναν ακόμη 20χρονο ομοεθνή τους ο οποίος αναζητείται.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr