Βοηθήστε τους μαθητές του χωριού Δρυμάδες της Χιμάρας να πάνε στο σχολείο τους

18 Νοεμβρίου 201709:52

Οι γονείς των μαθητών από τις Δρυμάδες που φοιτούν στο Ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ της Χιμάρας ζητούν την βοήθειά σας. Ένα πρόβλημα που έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό αφορά την μεταφορά των μαθητών του χωριού Δρυμάδεςστο σχολείο ΟΜΗΡΟΣ το οποίο απέχει 17 χιλιόμετρα.

Το κόστος της μεταφοράς υπολογίζεται στα 40 δολάρια το μήνα για κάθε μαθητή και το κόστος αυτό βαραίνει αποκλειστικά τους γονείς καθώς ο δήμος Χιμάρας δεν έχει την υποχρέωση να συνεισφέρει οικονομικά μιας και το σχολείο δεν είναι δημόσιο. Το κόστος είναι αρκετά υψηλό για τους γονείς και ειδικά για αυτούς που έχουν 2 παιδιά.

Κατόπιν πρωτοβουλίας των γωνιών των μαθητών, δημιουργήθηκε μια πλατφόρμα Crowdfunding για να συγκεντρωθεί το ποσό των 4000$ για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς του σχολικού έτους 2017-2018.

Βοηθήστε με την συνδρομή σας ώστε οι μαθητές από τις Δρυμάδες να έχουν κάτι το οποίο οι περισσότεροι θεωρούμε αυτονόητο για τα δικά μας παιδιά. Δώστε την δωρεά σας εδώ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr