Βίντεο-σοκ: Χριστιανοί κάνουν εξορκισμούς σε Μουσουλμάνους

9 Δεκεμβρίου 201317:00

Λαξευμένος στα τρίσβαθα του όρους Mokattam, ο χριστιανικός καθεδρικός ναός «Sama’an» αποτελεί ένα γιγαντιαίο, μεγέθους σταδίου, αμφιθέατρο όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται κάθε Πέμπτη για να λάβουν τη φώτιση από τον Πατέρα Sama’an Ibrahim, έναν Χριστιανό Κόπτη ιερέα. Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων δεν είναι χριστιανοί, αλλά Μουσουλμάνοι.

Την επόμενη στιγμή, μία μαύρη υπερπολυτελής Mercedes κάνει την εμφάνισή της στην είσοδο της σπηλιάς. Ο Πατέρας εξέρχεται του οχήματος και εισέρχεται στο ναό, όπου θα επιτελέσει ένα πολύ ιδιότυπο έργο: τον εξορκισμό Μουσουλμάνων δαιμονισμένων από τα κακά πνεύματα του Ισλαμισμού!

Οι Κόπτες ήταν Αιγύπτιοι χριστιανοί, και απετέλεσαν μια από τις πρώτες πληθυσμιακές ομάδες που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό. Η ονομασία “Κόπτες” προέρχεται από το ελληνικό “Αίγυπτος”, που με τη σειρά του είχε προέλθει από το αρχαίο αιγυπτιακό “Ha-Ka-Ptah”, δηλαδή “Οίκος του Ptah”. Η ελληνική ονομασία παραφθάρηκε από τους ‘Αραβες σε “Qubt” ή “Qibt”, και τελικά σε “Copt”. Η δε κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου ιδρύθηκε μόλις περί το 60 μ.Χ., έχοντας ως βάση τις διδασκαλίες του Αγίου Μάρκου.

Παρακολουθήστε το πολύ ενδιαφέρον και γραφικό βίντεο, ορισμένες σκηνές του οποίου ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους αναγνώστες:

http://youtu.be/60Ju1zFUIsM

Πηγή : Parapolitika.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr