«Βιάζεται» ο Δήμος Ξάνθης για τα πεντάμηνα της νέας κοινωφελούς εργασίας !

19 Αυγούστου 201322:10

262 είναι οι θέσεις που αναλογούν στον δήμο Ξάνθης από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας που θα υλοποιηθεί μέσω του ΟΑΕΔ από τον επόμενο μήνα. Ο Δήμος Ξάνθης  έχει αποστείλει στην ΚΕΔΕ τα απαραίτητα έγγραφα για τις ειδικότητες και τον αριθμό του προσωπικού που χρειάζεται και ζητά να επιταχυνθούν οι διαδικασίες γιατί τα άτομα που θα προσληφθούν είναι απαραίτητα για τον Δήμο, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης.

444 θα είναι οι θέσεις στους δήμους της Ξάνθης με 262 συγκεκριμένα στον δήμο Ξάνθης από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας που θα υλοποιηθεί μέσω του ΟΑΕΔ. Οι ειδικότητες που ζητούν στο δήμο Ξάνθης  για την απασχόληση στα 5μηνα του προγράμματος αφορούν στην υπηρεσία καθαριότητας, όπου θα προσληφθούν και τα περισσότερα άτομα, καθώς και άτομα στον κοινωνικό τομέα, στον τομέα της πληροφορικής αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι μέσης εκπαίδευσης.

Η κατανομή στους υπόλοιπους δήμους του νομού έχει ως εξής: 77 θέσεις στον δήμο Αβδήρων, 46 θέσεις στον δήμο Τοπείρου και 59 θέσεις στον δήμο Μίκης. Το ζητούμενο βέβαια είναι πότε θα βγει η προκήρυξη αν και η δέσμευση μιλά για Σεπτέμβριο αφού ακόμη δεν έχουν υπογραφεί οι υπουργικές αποφάσεις ενώ μετά την υπογραφή τους θα πρέπει να γίνει η σύνταξη της προκήρυξης και η έγκρισή της από το ΑΣΕΠ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr