Βίασαν τον ανήλικο συμμαθητή τους με σκουπόξυλο!

6 Σεπτεμβρίου 201313:02

Ο 17χρονος Galileo Mondol και άλλοι δύο 16χρονοι συμμαθητές του επιτέθηκαν στον νέο μαθητή, στο πλαίσιο «μύησης» στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου μαθητή από συμμαθητές του στο λύκειο του Somerville στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε δικαστήριο ο εισαγγελέας, ο 17χρονος Galileo Mondol και άλλοι δύο 16χρονοι συμμαθητές του επιτέθηκαν στον νέο μαθητή και προσπάθησαν να βιάσουν άλλους δύο, την περασμένη εβδομάδα, σε κτίριο αθλητικών εγκαταστάσεων στη δυτική Μασαχουσέτη, στο πλαίσιο «μύησης» στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Mondol και άλλοι δυο μαθητές, μπήκαν στα αποδυτήρια όπου βρίσκονταν οι νέοι αθλητές και διάλεξαν στην τύχη έναν από αυτούς.

Μάλιστα, οι τρεις μαθητές απείλησαν τον νεαρό αλλά και τους μάρτυρες να μην πουν τίποτα για την απάνθρωπη αυτή πράξη.

Όπως είπε ένας από τους μάρτυρες ο Mondol είπε στην αρχή να σταματήσουν, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και συνέχισαν κανονικά. Aπό την πλευρά του ο Mondol δήλωσε αθώος.

viasmos-maathith-hpa2

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr