Βαθύτερος διάλογος Αμοιρίδη και Χατζηγκενέ με τη μουσουλμανική κοινότητα ελέω Μπαϊράμ

17 Μαΐου 202112:17

Επισκέψεις σε οικισμούς της Ξάνθης, όπου διαβιούν σε ένα μεγάλο μέρος τους Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας, έκαναν ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης και οι Σύμβουλοι της Παράταξής του, Ιρφάν Χατζηγκενέ και Μιχάλης Αμοιρίδης, προκειμένου να τους ευχηθούν προσωπικά για τη γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ.

Με την ευκαιρία αυτή συζητήσαν τόσο για τα διαχρονικά αλλά και πιο πρόσφατα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όσο και την ανάδειξη και τις προσπάθειες για την επίλυσή τους που καταβάλει η Περιφερειακή Σύνθεση.

Για ακόμη μια φορά άκουσαν δια ζώσης τα προβλήματα που απασχολούν την μουσουλμανική κοινότητα της Ξάνθης ενώ και οι τρεις τους δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν την επαφή ώστε να συνεχίσει η ανάδειξή τους μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο σε επίπεδο νομού Ξάνθης αλλά και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr