Η Βασιλόπιτα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, με ευχές για όλα τα ΜΜΕ της περιοχής.

11 Φεβρουαρίου 201719:35

Με μια λιτή και πολύ θερμή εκδήλωση η «΄Όμορφη Πόλη 89,9» το ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτά του.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, ανάμεσα στο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Δημοτικής επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας κ. Μιχάλη Λομβαρδέα, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων, συνεργατών, εκπροσώπων Συλλόγων που διατηρούν εκπομπές στο ραδιόφωνο  και εθελοντών,  της μεγάλης οικογένειας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στη λειτουργία του ραδιοφώνου και θυμήθηκε στιγμές από εμπειρίες του στους ραδιοθαλάμους του Ραδιοφωνικού  Σταθμού του Δήμου Ξάνθης, τότε που ηχογραφούσε εκπομπές για τις ανάγκες της περιοχής,  πριν δημιουργηθεί ο ραδιοσταθμός της Μητρόπολης Ξάνθης, λέγοντας ότι νιώθει πολύ οικία στο χώρο αυτό.

Εδώ και δύο χρόνια ο Μητροπολίτης μας προεδρεύει της Συνοδικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος επί του Τύπου, γνωρίζει από πολύ κοντά από τις εμπειρίες του αυτές τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της ενημέρωσης κατανοώντας όπως σημείωσε τη μεγάλη τους προσφορά στην κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχιση της πορείας του ραδιοφώνου για άλλα 20 χρόνια, σημειώνοντας : «ευτύχησα ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ως Δήμαρχος αργότερα να συμβάλω στην κατεύθυνση αυτή. Νιώθω τυχερός ως Δήμαρχος αλλά και ως πολίτης για  το ραδιόφωνο που προσφέρει στον πολιτισμό με χαρακτήρα και ποιότητα».

 Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση,  με αναφορές κυρίως σε αυτούς που προσφέρουν με τις δημιουργικές τους δράσεις στο ραδιόφωνο αλλά και κατ επέκταση στην πόλη την Ξάνθη μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ κ. Μιχάλης Λομβαρδέας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ξάνθης για τις ενέργειές του στη συνέχιση της πορείας του Δημοτικού Ραδιοφώνου, και όλους όσους συμβάλουν στη λειτουργία του ραδιοφώνου,  με έμφαση στους φίλους και εθελοντές που προσφέρουν στον πολιτισμό, την επικοινωνία και τη διάχυση της πληροφορίας, εξωτερικεύοντας τις δημιουργικές τους ανησυχίες, ευχόμενος παράλληλα καλή πορεία σε όλα τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής.

Οι ευχές όλων επικεντρώθηκαν για το ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης στη διατήρηση της πολυφωνίας, της ποιοτικής ψυχαγωγίας, της πολυδιάστατης έκφρασης, της ενεργοποίησης των εθελοντικών δράσεων, της  άμεσης διασύνδεσης με την κοινωνία, την πόλη και τους ανθρώπους της.

Ευλογημένη σε αυτή την εκδήλωση η κα. Αλίκη Μιχαλοπούλου που ανακάλυψε  το φλουρί της πίτας στο δικό της κομμάτι και παρέλαβε  τόσο από το  Μητροπολίτη Ξάνθης όσο και από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΘΕ  κ. Μιχάλη Λομβαρδέα  ένα συμβολικό δώρο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr