Βασίλης Τσολακίδης: Ο Δήμαρχος Αβδήρων κοροϊδεύει τους δημότες

30 Μαΐου 201622:28

Με ανακοίνωση του ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης καταγγέλει τον νυν δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη ότι ενώ είχε αποφασισθεί από το 2015 η μείωση των τελών, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αναλυτικά:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισες,
δυστυχώς για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη επειδή κοροϊδεύει τους δημότες δεν εφαρμόζει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την άποψή μας αυτό είναι παράνομο και καταχρηστικό.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ανακοινώνει ότι από 1 Ιανουαρίου 2016 θα υπάρξει μείωση των δημοτικών τελών κατά 7% , την απόφασή του αυτή την επαναβεβαιώνει στις 7 Δεκεμβρίου 2015 με την υπ’αριθμ. 333/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εμείς ως παράταξη καταθέσαμε πρόταση για μεγαλύτερη μείωση δημοτικών τελών για το 2016 κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Και στη συνέχεια ώ του θαύματος ενώ πρέπει στους λογαριασμούς που εκδίδει η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού για το 2016 να υπάρξει μείωση τελών αυτό δεν εφαρμόστηκε.

Καλούμε τον κ.Τσιτιρίδη να σέβεται και να είναι πιο προσεκτικός όταν διαχειρίζεται τα χρήματα των ίδιων των δημοτών σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία και επειδή μας έχει συνηθίσει να υπεκφεύγει είμαστε περίεργοι να δούμε σε ποιόν θα επιρρίψει τις ευθύνες του άραγε, στην αντιπολίτευση , στη ΔΕΗ ή σε κάποιους τρίτους.

Επειδή αυτή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και έχει και άλλες παραμέτρους θα την παρακολουθούμε στενά και θα σας ενημερώνουμε . Συνημμένα υποβάλλουμε όλα τα παραστατικά στοιχεία.(Δελτίο τύπου – απόφαση δημοτικού συμβουλίου – λογαριασμοί ΔΕΗ).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr