Ζημιές στα νέα γραφεία του ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή τη νύχτα. Άγνωστοι οι δράστες

8 Δεκεμβρίου 201511:33

Επίθεση στα νέα γραφεία του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ πραγματοποίησαν άγνωστοι τη νύχτα που πέρασε.

Οι δράστες που έγραψαν με σπρέι “Φρουροί της Θράκης” σε διάφορα σημεία των γραφείων -των οποίων η ανέγερση μόλις ολοκληρώθηκε-  έσπασαν επίσης ένα τζάμι, ένα φωτοτυπικό ενώ παραβιάστηκαν  οι πόρτες. Το γεγονός ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό του στο twitter το KIEΦ, ενώ επιτόπου βρέθηκαν κάποια στελέχη του και ειδοποίησαν την αστυνομια.

Σύμφωνα με τις σχετικές τους αναρτήσεις, από το χώρο αφαιρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο είχε βρει το θάνατο ο  ιδρυτής του κόμματος Α. Σαδίκ το 1994. Ο γιος του, Λεβέντ, σχολίασε μάλιστα στο twitter ότι όποιος το έχει κάνει πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωσπη του το κόμμα αναφέρει: “Τα νέα κεντρικά γραφεία του DEB υπέστησαν χτες το βράδυ επίθεση από άγνωστα άτομα. Στην επίθεση αυτή έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου και έγραψαν στους τοίχους το σύνθημα ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ “

Το περιστατικό ερευνάται  ενώ καμία εκτίμηση ή σχόλιο δεν υπάρχει από τις ελληνικές αρχές, μέχρι να εκτιμηθούν οι συνθήκες της επίθεσης.

auto sadik

kief vandalismoi 2 kief 3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr