Τσαλιγοπούλου-Παπακωνσταντίνου-Πυροβολάκης- Χατζηγιάννης στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης. Με κατηγορίες για υπέρογκες δαπάνες στο Δ.Σ.

17 Ιουνίου 201519:51

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μάνος Πυροβολάκης είναι τα κυριότερα ονόματα στο πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2015.

Στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού το πρόγραμμα πέρασε κατά πλειοψηφία με κατηγορίες της αντιπολίτευσης για υπέρογκες αμοιβές αλλά και ανεξήγητη εμμονή σε μάνατζερ από τον πολυσυζητημένο…Λαγκαδά (!) που εκπροσωπεί όλους τους καλλιτέχνες στην Ξάνθη, παρότι δεν έχει καταγραφεί άλλη τέτοια δραστηριότητα του συγκεκριμένου μάνατζερ σε άλλη περιοχή.
kentro politismou ds 2 ioun 15

12 εως 15 χιλιάδες ευρώ για κάθε καλλιτέχνη

Στη συνεδρίαση ο Δ. Μπένης αναφέρθηκε στις υπέρογκες, όπως τις χαρακτήρισε, αμοιβές καλλιτεχνών που κυμαίνονται από 12 εώς 15.000 ευρώ για τον καθένα, κάνοντας λόγο για πολύ χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο για τους εν λόγω καλλιτέχνες με τον Πρόεδρο Π. Λύρατζη να απαντά ότι πρόκειται για λογικές τιμές κατά την άποψή του.

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης Συμμετέχω ανέφερε ότι  το πρόγραμμα δίνεται την τελευταία στιγμή και τα μέλη του Δ.Σ. ερχονται προ τετελεσμένων αφού δεν είχαν το χρόνο να συγκρίνουν τις τιμές και να διαπιστώσουν αν ανταποκρίνονται στις τιμές της αγοράς

Επιμένουν στο μάνατζερ από το….Λαγκαδά !

Ο Α. Καρά της παράταξης Πούλιου εντόπισε ότι το Κέντρο Πολιτισμού επιμένει να συνεργάζεται με συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ από το Λαγκαδά, που εμφανίζεται να εκπροσωπεί όλους τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στις εκδηλώσεις της Ξάνθης από τότε που ανέλαβε ο Π. Λύρατζης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος δικαιολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι ήταν ο μοναδικός που εκπροσωπούσε αυτούς τους καλλιτέχνες.
kentro politismou ds 1 ioun 15

Το προσχέδιο του προγράμματος των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης πέρασε κατά πλειοψηφία με την αντίθετη ψήφο του Δ. Μπένη και το λευκό του Α. Καρά

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr