Οι τρίτεκνοι ευχαριστούν το Δήμαρχο Αβδήρων για τα κοινωνικά τιμολόγια

8 Φεβρουαρίου 201410:00

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων αναφέρει:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα .  Μετά από την έκπτωση που κάνει ο Δήμος Αβδήρων στα Δημοτικά Τέλη μέσο ΔΕΗ, στο  ποσοστό των 30% στην Τρίτεκνη οικογένεια. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 με την υπ’ αριθμ. 34/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων είχε προχωρήσει στη θέσπιση κοινωνικών τιμολογίων επί των δημοτικών τελών και των λογαριασμών της ΔΕΥΑ Αβδήρων σε ειδικές περιπτώσεις και μία από αυτές είναι και η Τρίτεκνη οικογένεια.  

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και όλο το Δ.Σ. για την προσφορά τους, που είναι ο μόνος Δήμος του Νομού μας, που βρίσκεται κοντά μας και μας στηρίζει  τη πολυμελή Τρίτεκνη οικογένεια στους δύσκολους καιρούς  που Ζούμε . Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για μας και τους σκοπούς του συλλόγου μας που πρωταρχικό μέλημα του είναι να στηρίζει τη πολυμελή τρίτεκνη οικογένεια , προσπάθεια που γίνεται ποιο δυνατή με την δική σας συμπαράσταση . Όλοι εμείς οι τρίτεκνοι σας ευχαριστούμε θερμά .   

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr