Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης

20 Αυγούστου 201718:25

Συνελήφθησαν  στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, ένας 26χρονος ημεδαπός, ένας 21χρονος υπήκοος Αιγύπτου και ένας 17χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα διευκόλυνσης εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και απόπειρα παράνομης εξόδου με τη χρήση εγγράφων άλλων ατόμων.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος και οι δύο αλλοδαποί, μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι δύο αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, δύο (2) γνήσια διαβατήρια των Αιγυπτιακών Αρχών, τα οποία ανήκαν σε άλλα άτομα, ενώ όπως προέκυψε, ο 26χρονος τους καθοδήγησε από την Αθήνα στον συγκεκριμένο αερολιμένα, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Βιέννη Αυστρίας.

Κατασχέθηκαν δύο (2) διαβατήρια των Αιγυπτιακών Αρχών και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr