Τρεις υπάλληλοι έκαναν χρήση της ενδοδημοτικής κινητικότητας και πήγαν στο Δήμο Ξάνθης

11 Ιουλίου 201407:30

Δύο υπάλληλοι από το δήμο Τοπείρου και ένας από το σύνδεσμο διαχείρισης απορριμμάτων ήδη εντάχθηκαν στο δήμο Ξάνθης με το καθεστώς της διαδημοτικής ενδοκινητικότητας ενώ σε αναμονή βρίσκεται και το άνοιγμα της δεύτερης φάσης.

Η πρώτη φάση της πρώτη φάση της ενδοδημοτικής κινητικότητας για την Ξάνθη είχε τρεις υπαλλήλους που έκαναν αίτηση, βγήκαν στη διαθεσιμότητα για ένα μήνα ενώ εδώ και λίγες μέρες έχουν αναλάβει καθήκοντα στις νέες τους θέσεις, όπως αναφέρει και αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης.

Η δεύτερη φάση δίνει τη δυνατότητα για μετακινήσεις – με διαδικασίες εξπρές, πολύ ταχύτερες των παλαιότερων μετατάξεων- ακόμη και από την Περιφέρεια σε Δήμο.

Οι πληροφορίες λένε ότι στη δεύτερη φάση ενδεχομένως να υπάρξουν και νέες αιτήσεις για μετακινήσεις ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι υπάλληλοι να επιλέξουν να έχουν διαφορετικό ή πιο αρεστό πολιτικό προϊστάμενο, για ευνόητους λόγους, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr