Τρέιλερ: Ο Λίαμ Νίσον κυνηγάει τρομοκράτες. Non – Stop.

17 Οκτωβρίου 201318:00

O Λίαμ Νίσον συνεργάζεται και πάλι με το Ζομ Κολέ Σερά του «Unknown» σε ένα νέο θρίλερ δράσης με τίτλο «Non – Stop». Και νέο είναι μόνο στα χαρτιά, αφού στην ουσία βλέπουμε και πάλι τη μεγαλόσωμη φιγούρα του πρωταγωνιστή να κυνηγάει κακούς – αεροπειρατές αυτήν τη φορά – με το όπλο στο χέρι.

Γιατί αυτήν τη φορά ο κίνδυνος έρχεται από αέρος και ο Νίσον υποδύεται έναν αξιωματικό της αεροπορίας που καλείται να διαπραγματευτεί για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης με μια ομάδα τρομοκρατών.

Αν δε μεταφερθούν σε άγνωστο λογαριασμό off shore εταιρείας 150 εκατομμύρια δολάρια, κάθε είκοσι λεπτά θα σκοτώνεται εν πτήσει κι ένας επιβάτης. Αντιλαμβάνεστε ότι στα αφιλόξενα 40.000 πόδια από την επιφάνεια του εδάφους δεν έχεις και πολλές επιλογές και μόνο ο Λίαμ Νίσον του «Taken» θα μπορούσε να δημιουργήσει δράση, «καταδιώκοντας» κακούς μέσα στην καμπίνα αεροπλάνου.

Μαζί του σε αυτήν την περιπετειώδη κινηματογραφική πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο θα έχει και τη σοβαρή γοητεία της Τζούλιαν Μουρ, ενώ το πρώτο τρέιλερ δείχνει ότι ακόμα και σε ελάχιστα τετραγωνικά η δράση μπορεί να γίνει καταιγιστική. Δε ζητάμε άλλωστε κάτι περισσότερο από ένα ασταμάτητο «Taken on a Plane». Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr