Τραυματίστηκε σεκιουριτάς στα επεισόδια με ΟΣΦΠ στο γήπεδο. 300 καθίσματα ο «λογαριασμός»

12 Ιανουαρίου 201513:10

Ένας άνδρας της εταιρίας security που έχει την ασφάλεια του αγώνα, τραυματίστηκε στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο της Skoda Ξάνθης, στα Πηγάδια, το βράδυ της Κυριακής

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, ένας οπαδός του Ολυμπιακού βγήκε από την κερκίδα και επανήλθε κρατώντας μια σακούλα. Κατά την είσοδό του αρνήθηκε τον έλεγχο του περιεχομένου από τους άνδρες της security και προκάλεσε σύρραξη καθώς ομάδα οπαδών επιτέθηκε στους υπαλλήλους της security, τους απομόνωσε σε μία γωνία και προκάλεσε ελαφριές σωματικές βλάβες σε έναν από αυτούς.

Έσπασαν και έκαψαν καθίσματα

Άμεσα επενέβη μια διμοιρία των ΜΑΤ που μπήκε στην Κερκίδα, απομάκρυνε τους οπαδούς, έκανε περιορισμένη χρήση χημικών, και τους περιόρισε στη γωνία της κερκίδας. Στη διάρκεια της σύρραξης οι οπαδοί του ΟΣΦΠ έσπασαν και έκαψαν καθίσματα από τη Θύρα Δ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβήσει η φωτιά.

Φίλαθλοι κατήγγειλαν και επιθέσεις από οπαδούς των φιλοξενουμένων έξω από το γήπεδο αλλά δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός ή ζημιά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr