Τραβάνε τα μαλλιά τους με Μελισσόπουλο και στριμώχνουν ξανά τον Αντωνιάδη

10 Ιουλίου 201809:42

Ο Σάββας Μελισσόπουλος επιλέχθηκε, αυτοδιορίστηκε υποψήφιος δήμαρχος δεν το γνωρίζουμε. Ένα είναι όμως σίγουρο, αυτοί που καλούνται να στηρίξουν την υποψηφιότητα του δεν είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι μαζί του. 

Πρώτα, η επιλογή του να πατήσει σε δύο βάρκες και να έρθει στην επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχει την πολιτική διορατικότητα να δει την κατάρρευση του και χωρίς να αντιληφθεί επίσης ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχουν απομονωθεί από την κοινωνία.

Τώρα δείχνει και τα πρώτα δείγματα της προεκλογικής του δραστηριότητας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης αναρωτήθηκε και αποφάσισε ότι τα τελευταία έργα του Δήμου είναι προεκλογικά. Αναφέρθηκε μάλιστα και στις ασφαλτοτρώσεις τις οποίες βάπτισε προεκλογικές χωρίς όπως φαίνεται να γνωρίζει αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι και όχι απαραίτητα ειδικοί, οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται μόνο καλοκαίρι.

Αυτά τα δύο (αφορμές) αλλά κυρίως ότι κάποιοι θέλουν δήμαρχο να διοικεί και όχι να διοικείται 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr