Τους έμειναν και δάχτυλα να κουνάνε; Μετά την Μαρέβα, δήθεν επίθεση και στο Κοντό

6 Δεκεμβρίου 201815:18

Κάποια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θέλοντας να εισβάλει στην αγροτιά, και με μόνη εμπειρία τις ντομάτες που πετούσαν στον Σωκράτη Ξυνίδη και την χωριάτικη, έβαλε μπροστά τον τότε επαναστάτη και νεαρό βουλευτή με τις ψήφους του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, Στάθη Γιαννακίδη.

Συνεντεύξεις, δηλώσεις, με αποκορύφωμα να τον βάλουν – ποιος νοιαζόταν ότι θα εκτεθεί – να ανακοινώσει ένα τεράστιο έργο που θα έφερνε και αφορούσε την κάνναβη ναούμ. Όμως, ο Στάθης Γιαννακίδης δεν υπολόγισε , πέρα από τα φυτά, ότι η παγκόσμια ζήτηση έχει καλυφθεί ήδη από Αμερικανούς και Ισραηλινούς, καθώς επίσης και ένα διαβολεμένο κράτος με περισσότερους από 70 νόμους που έπρεπε να παρακάμψει , με αποτέλεσμα; Φαππππππππ!!

Κάπου εκεί, ο νεαρός κατά λάθος βουλευτής έγινε υφυπουργός, έπρεπε να βγάλει τις επαναστατίλες ναούμ, έβαλε montgomery και τράβηξε για Βρυξέλλες. Και εκεί που λέγαμε ότι ησυχάσαμε από το φθηνό θράσος, ήρθε ο Κ. Ζαγναφέρης, λες και ζήτησε κανείς την παρέμβαση του, ,να μιλήσει κάτι για Αναπτυξιακές και άλλα τέτοια. Η συνέχεια γνωστή, του απάντησε μια Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, τους απάντησε αυτός, ξανά απάντησαν αυτοί, τα γνωστά, ενδιαφέρον κανένα.

Όμως στην τελευταία απάντηση, αυτής της επιτροπής φάντασμα, κάτι από X-FILES, στην απάντηση ανακατεύουν και τον Αλέκο Κοντό, με τα γνωστά, “Σύστημα Κοντού” “Σύστημα πετάω κάτι για να κάνω εντύπωση”. Εμείς εδώ στο Xanthipress την γνώμη μας για τον Αλέξανδρό Κοντό (όχι την άποψη μας) την έχουμε εκφράσει. Είναι το τελευταίος πολιτικός άντρας της Ξάνθης (ένας άλλος επέλεξε να μας τρολάρει με τις κότες του), για να μην τα επαναλαμβάνουμε, διαβάστε σχετικά εδώ

Αφού διαβάσατε το Link, αυτοί λοιπόν οι τύποι από την Επιτροπή X-FILES, παρόλο που στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ απέδειξαν πως αν τους δώσεις καρφιά, θα τα βάλουν στο νερό να μαλακώσουν, έχουν το θράσος να κουνάνε τα δάχτυλα, τις ρίζες συγκεκριμένα γιατί οι προεκτάσεις κόπηκαν. 

Αυτοί που δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο, κουνάνε το δάχτυλο σε αυτόν, που όχι μόνο έσωσε και έβαλε την ΣΕΚΕ στην Διπλωματία των επιχειρήσεων, που όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει ζωντανό τον κάμπο της Ξάνθης και κατ επέκταση Κομοτηνής και Χρυσούπολης με τα Ακτινίδια και τα Ρόδια, αλλά κατάφερε να τους ξεφτιλίσει και με την Μονή Βατοπεδίου.

Αυτοί που όλοι του κουνάνε το δάχτυλο σήμερα, είναι αυτοί που πήραν την υπόθεση και την χρησιμοποίησαν για να τον πλήξουν, και μέχρι εκεί οκ, έτσι γίνεται στην πολιτική. Όμως ήρθε το 2018, και ο ηγέτης τους με το βαφτιστικό παντελόνι, ‘έδωσε όχι μια, αλλά χιλιάδες “Μονές Βατοπεδίου” με την Συμφωνία που προχώρησε.

Και κάτι για το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, γιατί συνέχεια ακούμε ότι ο Κοντός έκλεισε τα εργοστάσια κλπ. Κύριοι, τα εργοστάσια τα κλείσατε εσείς την δεκαετία του 90, που θεωρούσατε ότι οι εργοπατέρες μπορούσαν να γίνουν manager, και αν τελικά τα έκλεισε ο Αλέκος Κοντός, πολύ καλά έκανε!

Αυτά για σήμερα, μέχρι την επόμενη ανακοίνωση που θα βιάσει την λογική του μέσου χρήστη

(Η απάντηση Κοντού στην Επιτροπή)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr